Български
English
Руский
Почувствай България
ПрограмаДен 1 Добре дошли!
Посрещане на летище София. Пешеходна обиколка на София с посещение на най-известните забележителности в центъра на града. Ако времето позволява – при желание посещение на Националния Исторически музей и Боянската църква. Нощувка.
Ден 2        200 км
София – Белоградчик – Магурата.
Посещение на Белоградчишката крепост Калето, от която се открива прекрасна гледка към Белоградчишките скали – природен скален феномен.
Посещение на пещерата Магура – една от най- големите и красиви пещери в България. Дегустация на пенливо вино във винарска изба Магура, разположена в самата пещера.
 Нощувка в Белоградчик
Ден 3         320 км
Белоградчик – Враца – Ловеч – Велико Търново 320 км
Посещение на Враца и Ловеч. Квартал Вароша. Покритият мост на Кольо Фичето. Посещение на Арбанаси.Църквата Рождество Христово.
Нощувка във Велико Търново
Ден 4         120 км
Велико Търново - Казанлък
Обиколка на Велико Търново. Посещение на Царевец. Посещение на Етнографски комплекс Етъра. Посещение на храм-паметника Шипка. Казанлък. Нощувка в Казанлък.
Ден 5         110 км
Посещение на Трайкийската гробница в Казанлък. Посещение на розоварна и дегустация на продукти от рози.При пристигане в Пловдив пешеходна обиколка на Стария град.
Нощувка в Пловдив.
Ден 6         230 км
Пловдив – Мелник
Посещение на Роженския манастир. Посещение на Рупите – къщата на пророчицата  Ванга. Разходка в Мелник. Нощувка в Мелник.
Ден 7         250 км
Мелник – Рилски манастир – София
Посещение на Рилския манастир. Вечеря в ресторант с фолклорна програма и Нестинарски танци в София  / от ранна пролет до късна есен  /.Нощувка.
Ден 8
Трансфер до летище София . До нови срещи !
 
Заявка за почивка
Име *
   
Телефон
Е-майл
Дата
Брой възрастни
Брой деца до 12г.
Брой стаи
  Единични стаи
 
  Двойни стаи
 
  Апартаменти
Начин на плащане
Допълнителна информация
Всички права запазени © PLOVDIVTOUR 2013